Logistiek vastgoed en dienstverlening gratis online aanbieden

WarehouseMatch.com biedt alle Nederlandse en Belgische gemeenten de mogelijkheid om hun logistieke bouwgrond één jaar lang gratis op hun website te plaatsen.

WarehouseMatch.com is een internationaal en onafhankelijk platform voor vraag en aanbod van logistiek vastgoed en logistieke dienstverlening,

Op de website worden vraag en aanbod via drie geavanceerde zoekmachines samengebracht voor warehouses, bouwgrond en logistieke diensten. Onlangs bleek uit een analyse van het bezoekersgedrag van de site dat logistieke dienstverleners steeds meer op zoek zijn naar kleine warehouses en dat grote warehouses steeds minder in trek zijn. Volgens WarehouseMatch.com zijn er drie mogelijke oorzaken van deze ‘shift’: nieuwe distributiestrategieën (bedrijven moeten steeds sneller veranderingen in de markt opvangen), minder risicovolle beslissingen (bang om te snel te groeien) en de verandering van distributiekanalen (onder meer dankzij het stijgende aandeel van de internetverkoop).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Logistiek vastgoed en dienstverlening gratis online aanbieden | NT

Logistiek vastgoed en dienstverlening gratis online aanbieden

WarehouseMatch.com biedt alle Nederlandse en Belgische gemeenten de mogelijkheid om hun logistieke bouwgrond één jaar lang gratis op hun website te plaatsen.

WarehouseMatch.com is een internationaal en onafhankelijk platform voor vraag en aanbod van logistiek vastgoed en logistieke dienstverlening,

Op de website worden vraag en aanbod via drie geavanceerde zoekmachines samengebracht voor warehouses, bouwgrond en logistieke diensten. Onlangs bleek uit een analyse van het bezoekersgedrag van de site dat logistieke dienstverleners steeds meer op zoek zijn naar kleine warehouses en dat grote warehouses steeds minder in trek zijn. Volgens WarehouseMatch.com zijn er drie mogelijke oorzaken van deze ‘shift’: nieuwe distributiestrategieën (bedrijven moeten steeds sneller veranderingen in de markt opvangen), minder risicovolle beslissingen (bang om te snel te groeien) en de verandering van distributiekanalen (onder meer dankzij het stijgende aandeel van de internetverkoop).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement