Kloosterboer kreeg de prijs omdat de onderneming al vele jaren actief is in het Zeeuwse havengebied en zich heeft ontwikkeld tot een allround logistiek dienstverlener die veel internationale ladingstromen afhandelt. Gedeputeerde Harry van der Maas reikte de prijs uit aan Fred Compeer van Kloosterboer.

Vanaf de oprichting van Zeeland Connect in 2015 is Kloosterboer actief betrokken geweest bij de ontwikkeling van dit logistiek samenwerkingsverband en heeft het bedrijf het belang hiervan erkend en uitgedragen.

Dit belette Jack Kloosterboer overigens niet tijdens het congres kritiek te uiten op het beleid van de Zeeuwse havens, vooral als het gaat om het verdedigen van de positie in de Offshore wind. ‘Rotterdam investeert massief in dit segment. Ik vrees dat Vlissingen de slag gaat verliezen.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement