Projectladingvervoerder KOG voortaan verder onder naam Rhenus

Bijzonder transport

KOG Worldwide, een vervoerder van projectlading, gaat voortaan verder onder de naam Rhenus Project Logistics.

Het bedrijf werd door Rhenus ruim drie jaar geleden overgenomen en krijgt nu ook de naam van het concern. Rhenus Project Logistics telt inmiddels 24 vestigingen in twintig landen, in Azië, Europa, Noord-Afrika en Noord-Amerika.

Onlangs werden vestigingen geopend in Bremen, Chicago en Tasjkent. Rhenus Project Logistisc, onderdeel van Rhenus Gruppe (logistieke dienstverlening, wegvervoer, binnenvaart), wil zich de komende jaren meer richten op het transport van installaties voor de winning van duurzame energie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Projectladingvervoerder KOG voortaan verder onder naam Rhenus | NT

Projectladingvervoerder KOG voortaan verder onder naam Rhenus

Bijzonder transport

KOG Worldwide, een vervoerder van projectlading, gaat voortaan verder onder de naam Rhenus Project Logistics.

Het bedrijf werd door Rhenus ruim drie jaar geleden overgenomen en krijgt nu ook de naam van het concern. Rhenus Project Logistics telt inmiddels 24 vestigingen in twintig landen, in Azië, Europa, Noord-Afrika en Noord-Amerika.

Onlangs werden vestigingen geopend in Bremen, Chicago en Tasjkent. Rhenus Project Logistisc, onderdeel van Rhenus Gruppe (logistieke dienstverlening, wegvervoer, binnenvaart), wil zich de komende jaren meer richten op het transport van installaties voor de winning van duurzame energie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement