Het heeft hiervoor een distributiecentrum op het oog dat momenteel nog gebruikt wordt door Bijenkorf. De winkelketen vertrekt hier binnen afzienbare tijd. G.Snel zou de ruimte graag overnemen, al benadrukt topman Peter de Vries in AD dat ook hier sprake zou zijn van een tijdelijke oplossing.

Het huidige pand aan de Blekerijlaan op bedrijventerrein Middelland is te klein geworden. Het transportbedrijf uit Woerden groeit namelijk hard en is naarstig op zoek naar extra vierkante meters en extra personeel. Kortgeleden werden al vijftig nieuwe werknemers geworven en daar blijft het waarschijnlijk niet bij. De Vries zou het liefste een groot nieuwe pand betrekken aan de rand van de stad. Daarover is hij in overleg met het gemeentebestuur.

De Utrechtse stad is de thuisbasis van het bedrijf. Veel werknemers wonen er en G.Snel wil graag in de stad gevestigd blijven. Vertrek naar een andere gemeente wordt echter niet uitgesloten. De Vries bekijkt dan ook mogelijkheden voor verplaatsing naar de stad Utrecht.

Bron foto: G.Snel

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement