‘Ben flexibel door toepassing synchromodale planning’

Multimodaal Event

Vrachtwagens staan in de file, binnenvaartschepen hebben te kampen met stremmingen bij sluizen, het spoor ligt er wel eens uit vanwege kapotte wissels. Logistiek betekent flexibel omgaan met onverwachte wijzigingen in de planning, bijvoorbeeld door synchromodaliteit toe te passen.

Multimodaal Event

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Ben flexibel door toepassing synchromodale planning’ | NT

‘Ben flexibel door toepassing synchromodale planning’

Multimodaal Event

Vrachtwagens staan in de file, binnenvaartschepen hebben te kampen met stremmingen bij sluizen, het spoor ligt er wel eens uit vanwege kapotte wissels. Logistiek betekent flexibel omgaan met onverwachte wijzigingen in de planning, bijvoorbeeld door synchromodaliteit toe te passen.

Multimodaal Event

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu