Nieuw zijn de Amerikaanse steden Annapolis, Cleveland, Louisville, delen van New Jersey en Pittsburgh. Prime-leden kunnen dagelijkse boodschappen bestellen, waaronder verse producten, zoals vlees en vis. De service is eerder dit jaar van start gegaan.

Pick-up

Bovendien kunnen klanten nu ook in Dayton, Louisville en Omaha boodschappen ‘via pick-up’ ophalen. Die service is in augustus gelanceerd en is nu beschikbaar in acht steden met plannen voor verdere uitbreiding.

Internetgigant Amazon nam vorig jaar de Amerikaanse supermarktketen Whole Foods over voor een bedrag van 13,7 miljard dollar. Dat is een relatief luxe supermarkt met veel verse en biologische producten.

Boodschappen bezorgen

Amazon biedt vrijwel alle producten die in de supermarkt verkrijgbaar zijn ook aan via haar website. Klanten kunnen hun boodschappen laten bezorgen, maar ook ophalen in de supermarkt, samen met alle andere producten die ze via Amazon besteld hebben.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement