Ceva stelt puinruimer aan in Italië

Logistieke dienstverlening

Logistiek dienstverlener Ceva Logistics heeft een nieuwe man aangetrokken voor zijn cluster Italië, dat recentelijk tientallen miljoenen heeft verloren door het faillissement van een lokale partner.

Het gaat om Gianclaudio Neri, die veel ervaring heeft met reorganiseren en weer op de rails krijgen van bedrijven. Zo heeft hij heeft met succes 2i Rete Gas, de leidende gasdistributeur in Italië, weer op het goede spoor gezet en Intermarine weer winstgevend gemaakt. Hij gaat rechtstreeks aan topman Xavier Urbain rapporteren. Zijn voorganger Christophe Poitrineau verlaat CEVA ‘om andere carrièremogelijkheden na te streven’.

Vorig maand werd bekend dat Ceva in Italië al voor 42 miljoen dollar het schip in was gegaan. Of het daarbij zou blijven, zei het bedrijf er niet bij. Volgens Ceva zijn de verliezen geleden op twee Italiaanse contracten en als gevolg van een faillissement van een uitzendorganisatie. Om welk bedrijf het gaat en wat de samenhang met die twee contracten is, is niet duidelijk.

Ceva stelt puinruimer aan in Italië | NT

Ceva stelt puinruimer aan in Italië

Logistieke dienstverlening

Logistiek dienstverlener Ceva Logistics heeft een nieuwe man aangetrokken voor zijn cluster Italië, dat recentelijk tientallen miljoenen heeft verloren door het faillissement van een lokale partner.

Het gaat om Gianclaudio Neri, die veel ervaring heeft met reorganiseren en weer op de rails krijgen van bedrijven. Zo heeft hij heeft met succes 2i Rete Gas, de leidende gasdistributeur in Italië, weer op het goede spoor gezet en Intermarine weer winstgevend gemaakt. Hij gaat rechtstreeks aan topman Xavier Urbain rapporteren. Zijn voorganger Christophe Poitrineau verlaat CEVA ‘om andere carrièremogelijkheden na te streven’.

Vorig maand werd bekend dat Ceva in Italië al voor 42 miljoen dollar het schip in was gegaan. Of het daarbij zou blijven, zei het bedrijf er niet bij. Volgens Ceva zijn de verliezen geleden op twee Italiaanse contracten en als gevolg van een faillissement van een uitzendorganisatie. Om welk bedrijf het gaat en wat de samenhang met die twee contracten is, is niet duidelijk.