Dat schrijft RTV Rijnmond. De leerlingen vinden dat er te weinig duidelijkheid wordt gegeven over welke stof ze moeten kennen. Ook zouden er te veel theorie- en te weinig praktijklessen zijn. De onenigheid betreft de tweejarige opleiding Teamleider. De schoolleiding en de ontevreden leerlingen zijn inmiddels met elkaar in gesprek getreden. De leerlingen krijgen de kans om alsnog hun opleiding af te ronden.

Tentamenfraude

De opleiding Logistiek ligt niet voor de eerste keer onder vuur. Leerlingen hebben al vaker geklaagd over niveau van het onderwijs. Daarnaast zou twee jaar geleden sprake zijn geweest van tentamenfraude. Leraren zouden leerlingen hebben laten oefenen met tentamens, waarvan diverse vragen later in de echte tentamens zijn verwerkt. De drie betreffende leerkrachten zijn toen op non-actief gezet.