Duitse oud-staatssecretaris Verkeer opent computerbeurs in latex

Ludiek

Kom, ik doe eens iets anders, dacht de voormalige Duitse staatssecretaris voor vervoer, Dorothee Bär, toen ze, nu als staatssecretaris voor digitale zaken, een beurs voor computerspelletjes opende in Berlijn.

Ze liet zich door een Berlijnse ontwerper van Oostenrijkse komaf een latex jurkje aanmeten met bijbehorend topje, in zuurstokroze en aquamarijn-achtige kleuren, compleet met de benodigde riempjes en gespen om de zaak zogenaamd bij elkaar te houden.

Frau Staatsekretär Bär (40, CSU) staat bekend om haar soms wat buitenissige kleding, al staat een saaie deux-pièce haar meestal ook wel goed. Bär dacht in dit geval: wat zou nou de Berlijnse variant van de Beierse Dirndl-jurk zijn?

De huidige verkeersminister, Adreas Scheuer (ook CSU) stond tijdens de openingshandeling monter naast zijn digitale collega en partijgenote. Maar Scheuer had voor de gelegenheid toch maar een ‘analoog’ pak aangetrokken, met stropdas. ‘Want ik kan me toch niet meten met de betoverende Doro Bär.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Duitse oud-staatssecretaris Verkeer opent computerbeurs in latex | NT

Duitse oud-staatssecretaris Verkeer opent computerbeurs in latex

Ludiek

Kom, ik doe eens iets anders, dacht de voormalige Duitse staatssecretaris voor vervoer, Dorothee Bär, toen ze, nu als staatssecretaris voor digitale zaken, een beurs voor computerspelletjes opende in Berlijn.

Ze liet zich door een Berlijnse ontwerper van Oostenrijkse komaf een latex jurkje aanmeten met bijbehorend topje, in zuurstokroze en aquamarijn-achtige kleuren, compleet met de benodigde riempjes en gespen om de zaak zogenaamd bij elkaar te houden.

Frau Staatsekretär Bär (40, CSU) staat bekend om haar soms wat buitenissige kleding, al staat een saaie deux-pièce haar meestal ook wel goed. Bär dacht in dit geval: wat zou nou de Berlijnse variant van de Beierse Dirndl-jurk zijn?

De huidige verkeersminister, Adreas Scheuer (ook CSU) stond tijdens de openingshandeling monter naast zijn digitale collega en partijgenote. Maar Scheuer had voor de gelegenheid toch maar een ‘analoog’ pak aangetrokken, met stropdas. ‘Want ik kan me toch niet meten met de betoverende Doro Bär.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement