Commentaar – Go robots!

digitalisering

De logistieke sector is de komende jaren een flinke aanjager van de investeringen in robots. Dat is ook niet verwonderlijk. Loop maar eens een gemiddeld distributiecentrum in en je ziet vooral Oost-Europese arbeiders die de hele dag dezelfde handeling uitvoeren. En dat is nou precies waar een robot eigenlijk veel beter geschikt voor is dan de mens.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Commentaar – Go robots! | NT

Commentaar – Go robots!

digitalisering

De logistieke sector is de komende jaren een flinke aanjager van de investeringen in robots. Dat is ook niet verwonderlijk. Loop maar eens een gemiddeld distributiecentrum in en je ziet vooral Oost-Europese arbeiders die de hele dag dezelfde handeling uitvoeren. En dat is nou precies waar een robot eigenlijk veel beter geschikt voor is dan de mens.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu