Het pand bestaat uit twee units. Hiervan is veertienduizend vierkante meter verhuurd aan Tarkett, een internationale aanbieder van vloeroplossingen. De resterende twaalfduizend vierkante meters worden speculatief gebouwd.

Het pand, DC3, komt te staan op Prologis Park Waalwijk. Het krijgt duurzaamheidskenmerken als Breeam ‘very good’ en een Well Building-certificering. Met deze nieuwe ontwikkeling omvat de portfolio van Prologis in Waalwijk honderdduizend vierkante meter.

‘Na DC2 en DC4 hebben we nu dus ook DC3, waar we komend jaar klanten extra ruimte kunnen aanbieden. Met mogelijkheden tot nog meer groei, want in totaal kunnen we in Waalwijk tot 210.000 vierkante meter ontwikkelen’, meldt Prologis in een toelichting.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement