Westerman opent nieuw warehouse in Nieuwleusen

Uitbreiding

Westerman Multimodal Logistics krijgt een nieuw warehouse en hoofdkantoor in Nieuwleusen. Het complex heeft 2.161 vierkante meter kantoorruimte en bijna 37.500 vierkante meter opslagruimte,. De bouw begint binnenkort.

De uitbreiding is volgens de logistiek dienstverlener nodig vanwege de grote toename van de vraag naar opslag- en assemblagecapaciteit van diverse bestaande en nieuwe klanten van Westerman.

Juli 2020 klaar

De totale warehousecapaciteit van Westerman groeit na ingebruikname van het complex in Nieuwleusen naar 100.000 vierkante meter. De verwachting is dat het nieuwe pand in juli 2020 opgeleverd zal worden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Westerman opent nieuw warehouse in Nieuwleusen | NT

Westerman opent nieuw warehouse in Nieuwleusen

Uitbreiding

Westerman Multimodal Logistics krijgt een nieuw warehouse en hoofdkantoor in Nieuwleusen. Het complex heeft 2.161 vierkante meter kantoorruimte en bijna 37.500 vierkante meter opslagruimte,. De bouw begint binnenkort.

De uitbreiding is volgens de logistiek dienstverlener nodig vanwege de grote toename van de vraag naar opslag- en assemblagecapaciteit van diverse bestaande en nieuwe klanten van Westerman.

Juli 2020 klaar

De totale warehousecapaciteit van Westerman groeit na ingebruikname van het complex in Nieuwleusen naar 100.000 vierkante meter. De verwachting is dat het nieuwe pand in juli 2020 opgeleverd zal worden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement