Daar was de mol

stikstofdebat

En ineens stak er een diertje zijn kop boven het Tweede Kamerbrede grastapijt uit. Het was een mol, die zich, met dank aan SGP-lid Roelof Bisschop, in het stikstofdebat kwam mengen. Zo’n heel klein diertje bleek het eigenlijk niet, want het sleepte een enorm aantal nullen achter zich aan.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Daar was de mol | NT

Daar was de mol

stikstofdebat

En ineens stak er een diertje zijn kop boven het Tweede Kamerbrede grastapijt uit. Het was een mol, die zich, met dank aan SGP-lid Roelof Bisschop, in het stikstofdebat kwam mengen. Zo’n heel klein diertje bleek het eigenlijk niet, want het sleepte een enorm aantal nullen achter zich aan.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu