Column – Claim voor schade stikstof en pfas niet kansloos

RAAD & recht

Er zijn weinig onderwerpen denkbaar die de gemoederen de afgelopen maanden meer hebben beziggehouden dan de pfas- en stikstofproblematiek. In mei van dit jaar heeft de Afdeling bestuursrechtspraak in verband met de stikstofuitstoot in het kort geoordeeld dat het Programma Aanpak Stikstof (PAS) niet meer mag worden gebruikt als basis voor activiteiten die extra stikstofuitstoot veroorzaken.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Column – Claim voor schade stikstof en pfas niet kansloos | NT

Column – Claim voor schade stikstof en pfas niet kansloos

RAAD & recht

Er zijn weinig onderwerpen denkbaar die de gemoederen de afgelopen maanden meer hebben beziggehouden dan de pfas- en stikstofproblematiek. In mei van dit jaar heeft de Afdeling bestuursrechtspraak in verband met de stikstofuitstoot in het kort geoordeeld dat het Programma Aanpak Stikstof (PAS) niet meer mag worden gebruikt als basis voor activiteiten die extra stikstofuitstoot veroorzaken.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu