‘Stikstof en pfas zetten rem op groei transportsector in 2020’

conjunctuur

De problemen rondom stikstof en pfas zetten komend jaar een rem op de groei van de transportsector. De bedrijvigheid stijgt waarschijnlijk nog wel, met 0,5%. Maar dat is minder dan de 1,5% groei van dit jaar. Dat meldt ABN Amro dinsdag in zijn sectorrapport.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Stikstof en pfas zetten rem op groei transportsector in 2020’ | NT

‘Stikstof en pfas zetten rem op groei transportsector in 2020’

conjunctuur

De problemen rondom stikstof en pfas zetten komend jaar een rem op de groei van de transportsector. De bedrijvigheid stijgt waarschijnlijk nog wel, met 0,5%. Maar dat is minder dan de 1,5% groei van dit jaar. Dat meldt ABN Amro dinsdag in zijn sectorrapport.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu