Recordjaar voor export bloemen en planten

sierteelt

Nederlandse exporteurs van bloemen en planten hebben opnieuw een record gebroken. In totaal ging er vorig jaar voor 6,2 miljard euro aan bloemen en planten naar het buitenland, meer dan de 6 miljard euro die in 2017 en 2018 werd geëxporteerd, stelt branchevereniging VGB.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Recordjaar voor export bloemen en planten | NT

Recordjaar voor export bloemen en planten

sierteelt

Nederlandse exporteurs van bloemen en planten hebben opnieuw een record gebroken. In totaal ging er vorig jaar voor 6,2 miljard euro aan bloemen en planten naar het buitenland, meer dan de 6 miljard euro die in 2017 en 2018 werd geëxporteerd, stelt branchevereniging VGB.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu