XPO bouwt babyvoeding-dc voor Danone

Distributiecentrum

XPO Logistics bouwt in Haps (Noord-Brabant) een nieuw distributiecentrum voor de Franse voedingsmiddelenproducent Danone. Het 56.000 vierkante meter grote dc komt te staan naast de bestaande fabriek van Danone.

Danone is bekend van zijn toetjesmerken, maar het nieuwe dc is bedoeld voor de Europese distributie van de ‘medische voeding portfolio’ van het bedrijf en voor ‘early life nutrition’, babyvoeding dus.

Superslim

De twee bedrijven omschrijven het nieuw te bouwen dc als ‘superslim’. XPO zal de faciliteit beheren met behulp van automated guided vehicles, layer picking robot technologie en met een zelf ontwikkelde datamanagement toepassing.

De Europese distributie van Danone’s producten zal volgens XPO dankzij het nieuwe dc versneld worden. ‘Technologie, automatisering en data spelen een steeds grotere rol in supply chains’, aldus Mauro Ungheretti, managing director van XPO Logistics België, Nederland en Duitsland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

XPO bouwt babyvoeding-dc voor Danone | NT

XPO bouwt babyvoeding-dc voor Danone

Distributiecentrum

XPO Logistics bouwt in Haps (Noord-Brabant) een nieuw distributiecentrum voor de Franse voedingsmiddelenproducent Danone. Het 56.000 vierkante meter grote dc komt te staan naast de bestaande fabriek van Danone.

Danone is bekend van zijn toetjesmerken, maar het nieuwe dc is bedoeld voor de Europese distributie van de ‘medische voeding portfolio’ van het bedrijf en voor ‘early life nutrition’, babyvoeding dus.

Superslim

De twee bedrijven omschrijven het nieuw te bouwen dc als ‘superslim’. XPO zal de faciliteit beheren met behulp van automated guided vehicles, layer picking robot technologie en met een zelf ontwikkelde datamanagement toepassing.

De Europese distributie van Danone’s producten zal volgens XPO dankzij het nieuwe dc versneld worden. ‘Technologie, automatisering en data spelen een steeds grotere rol in supply chains’, aldus Mauro Ungheretti, managing director van XPO Logistics België, Nederland en Duitsland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement