42 meldingen per jaar van stagediscriminatie in de logistiek

Arbeidsmarkt

Vindt een stagiair met een allochtone achtergrond net zo makkelijk een stageplek als een Nederlandse student? Volgens de overheid is dat niet het geval en komt stagediscriminatie vaker voor dan we denken. Daarom is de campagne ‘Kies mij’ gestart. Het probleem speelt volgens de statistieken ook bij leerbedrijven in de sector transport en logistiek, maar bedrijven zelf zeggen desgevraagd niet naar afkomst te kijken.

kiesmij, stagediscriminatie

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

42 meldingen per jaar van stagediscriminatie in de logistiek | NT

42 meldingen per jaar van stagediscriminatie in de logistiek

Arbeidsmarkt

Vindt een stagiair met een allochtone achtergrond net zo makkelijk een stageplek als een Nederlandse student? Volgens de overheid is dat niet het geval en komt stagediscriminatie vaker voor dan we denken. Daarom is de campagne ‘Kies mij’ gestart. Het probleem speelt volgens de statistieken ook bij leerbedrijven in de sector transport en logistiek, maar bedrijven zelf zeggen desgevraagd niet naar afkomst te kijken.

kiesmij, stagediscriminatie

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu