NT TV: Topsector Logistiek en H.Essers over distributie vaccins

Pharmavervoer

Nederland doet het slecht als het gaat om de snelheid van corona vaccinaties. Daar gaat het imago van Nederland als distributieland. Wordt de kennis van logistieke sector hier wel genoeg bij betrokken? Wat gaat er mis? Daarover gaan we in gesprek met Albert Veenstra, wetenschappelijk directeur van TKI Dinalog, één van de twee uitvoeringsbureau’s van de Topsector Logistiek. Verder een gesprek met met Jef Molenaers (Global Industry Lead Pharma) van Pfizer-transporteur H.Essers over de beveiliging van de vaccintransporten.

Video

NT TV: Topsector Logistiek en H.Essers over distributie vaccins | NT

NT TV: Topsector Logistiek en H.Essers over distributie vaccins

Pharmavervoer

Nederland doet het slecht als het gaat om de snelheid van corona vaccinaties. Daar gaat het imago van Nederland als distributieland. Wordt de kennis van logistieke sector hier wel genoeg bij betrokken? Wat gaat er mis? Daarover gaan we in gesprek met Albert Veenstra, wetenschappelijk directeur van TKI Dinalog, één van de twee uitvoeringsbureau’s van de Topsector Logistiek. Verder een gesprek met met Jef Molenaers (Global Industry Lead Pharma) van Pfizer-transporteur H.Essers over de beveiliging van de vaccintransporten.

Video