Er komen zo’n 70 mensen te werken in het nieuwe dc. De andere distributiecentra staan in Amsterdam Dordrecht, Eindhoven, Utrecht en Zwolle.

Red je Pakketje is een ‘Same Day Delivery’ aanbieder in Nederland en wil ook leidend zijn in duurzaamheid. Daarom heeft het bedrijf de ambitieuze ambitie om eind 2021 al in driekwart van Nederland volledig CO2-vrij te bezorgen.

Eind 2020 kreeg Red je Pakketje een financiering van 12,5 miljoen euro om zijn wagenpark te elektrificeren. Daarmee zijn 210 elektrische bezorgbussen aangeschaft, waarvan de eerste 40 bussen onlangs in gebruik zijn genomen. De komende jaren volgen tot 300 extra EV-voertuigen, waarmee de pakketdienst zijn pakketjes volledig CO2-vrij gaat bezorgen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding