10 hectare in Breda voor nieuwe grootschalige logistieke campus

Logistiek vastgoed

Frasers Property Industrial heeft een 10 hectare groot ontwikkelingsterrein in Breda gekocht. Op de locatie zal CityLog Campus Breda worden ontwikkeld, twee distributiecentra met een totaal verhuurbare bruto vloeroppervlakte van circa 50.000 vierkante meter.

Het terrein is gekocht van projectontwikkelaar Roozen van Hoppe, die verantwoordelijk zal zijn voor de ontwikkeling en bouw van het project. Het omvat 98.758 vierkante meter en ligt tussen de Lageweg en de Nieuwe Kadijk in Breda.

Door de nabijheid van de A27 en het stadscentrum van Breda is de locatie geschikt voor zowel (inter)nationale logistieke activiteiten als stadsdistributie. De distributiecentra kunnen in 2022 opgeleverd worden en zijn beschikbaar voor de verhuur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

10 hectare in Breda voor nieuwe grootschalige logistieke campus | NT

10 hectare in Breda voor nieuwe grootschalige logistieke campus

Logistiek vastgoed

Frasers Property Industrial heeft een 10 hectare groot ontwikkelingsterrein in Breda gekocht. Op de locatie zal CityLog Campus Breda worden ontwikkeld, twee distributiecentra met een totaal verhuurbare bruto vloeroppervlakte van circa 50.000 vierkante meter.

Het terrein is gekocht van projectontwikkelaar Roozen van Hoppe, die verantwoordelijk zal zijn voor de ontwikkeling en bouw van het project. Het omvat 98.758 vierkante meter en ligt tussen de Lageweg en de Nieuwe Kadijk in Breda.

Door de nabijheid van de A27 en het stadscentrum van Breda is de locatie geschikt voor zowel (inter)nationale logistieke activiteiten als stadsdistributie. De distributiecentra kunnen in 2022 opgeleverd worden en zijn beschikbaar voor de verhuur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement