​​​Deze problemen en mogelijke oplossingen op weg naar een groene transportbranche bespreekt Nieuwsblad Transport tijdens Multimodaal Online 2021 van 21 tot en met 25 juni 2021. En dat niet alleen, we spelen ook in op de actualiteiten van dit moment. Dat doen we in zes talkshows van anderhalf uur en zes 1-op-1 interviews.

Met onder meer:

  • Leo Ruijs, Hutchison Ports ECT Rotterdam
  • Daan Schalck, North Sea Port
  • Geert Pauwels, Lineas
  • Caroline Nagtegaal, Europees Parlement
  • Rob Harrison, DP World
  • Jessica van den Bosch, ProRail
  • Luc Smits, CCT Moerdijk
  • Hans Nagtegaal, Port of Rotterdam

Het volledige programma, de tijden en de sprekers zijn te vinden op multimodaal.nl.

Netwerken

Multimodaal Online 2021 bestaat niet alleen uit kennis vergaren en kennis delen, maar deelnemers kunnen ook eindelijk weer rechtstreeks met elkaar netwerken. Registreer je nu kosteloos en maak alvast afspraken in het evenementenplatform. Kijk op https://www.multimodaal.nl/netwerken/ voor meer informatie.