Zeecontainers met vliegtuigsnelheid voor Hamburgse terminals

hyperloop

Zeecontainers met de snelheid van een vliegtuig door een buis heen schieten. Die mogelijke toepassing van het Hyperloop-concept is nog verre van realiteit, maar op een wereldcongres voor innovatieve transportsystemen in Hamburg moet het concept medio oktober toch al een beetje tot leven komen. Middels een virtuele demonstratie, zo hebben de Hamburgers bekendgemaakt.

Hyperloop Hamburg 3

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Zeecontainers met vliegtuigsnelheid voor Hamburgse terminals | NT

Zeecontainers met vliegtuigsnelheid voor Hamburgse terminals

hyperloop

Zeecontainers met de snelheid van een vliegtuig door een buis heen schieten. Die mogelijke toepassing van het Hyperloop-concept is nog verre van realiteit, maar op een wereldcongres voor innovatieve transportsystemen in Hamburg moet het concept medio oktober toch al een beetje tot leven komen. Middels een virtuele demonstratie, zo hebben de Hamburgers bekendgemaakt.

Hyperloop Hamburg 3

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu