De prijsverhoging heeft volgens het bedrijf meerdere oorzaken. Aan de ene kant kampt de onderneming met gestegen kosten. Anderzijds heeft DHL ook geld nodig om de groei bij te kunnen benen.DHL ziet onder meer de loonkosten en kosten voor brandstoffen stijgen. Daarnaast is er steeds meer werk voorhanden waardoor het bedrijf geld moet steken in het uitbreiden van de capaciteit.

DHL bouwt in Nieuw-Vennep, in de buurt van Schiphol, een Service Center ter versterking van de regio Amsterdam. In Eindhoven komt een nieuwe locatie voor het ondersteunen van de internationale verzendingen per vrachtwagen.

De prijsaanpassingen van DHL verschillen van land tot land waar het bedrijf actief is.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding