Topman K+N vertrekt om privé-redenen

Detlef Trefzger

Topman Detlef Trefzger (1962) vertrekt medio volgend jaar bij de Zwitserse expediteur K+N. Dat heeft het concern medegedeeld. ‘Begrijpelijke privé-redenen’ zouden de aanleiding zijn voor zijn vertrek.

Hij gaat plaatsmaken voor Stefan Paul, die sinds 2013 in de directie van Kuehne + Nagel verantwoordelijk is voor het wegvervoer.

Trefzger staat sinds negen jaar aan het roer bij het expeditiegigant en zijn afscheid over een half jaar komt voor de buitenwacht als een verrassing. Hij vertrekt overigens niet helemaal bij K+N, maar zou na zijn afscheid als topman toetreden tot de raad van commissarissen van K+N, aldus het transportconcern.

Schenker

Stefan Paul begon zijn loopbaan bij K+N in 1990. Tussen 1997 en 2013 bekleedde hij leidinggevende posities bij een aantal andere expediteurs in onder meer Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, waaronder concurrent Schenker.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Topman K+N vertrekt om privé-redenen | NT

Topman K+N vertrekt om privé-redenen

Detlef Trefzger

Topman Detlef Trefzger (1962) vertrekt medio volgend jaar bij de Zwitserse expediteur K+N. Dat heeft het concern medegedeeld. ‘Begrijpelijke privé-redenen’ zouden de aanleiding zijn voor zijn vertrek.

Hij gaat plaatsmaken voor Stefan Paul, die sinds 2013 in de directie van Kuehne + Nagel verantwoordelijk is voor het wegvervoer.

Trefzger staat sinds negen jaar aan het roer bij het expeditiegigant en zijn afscheid over een half jaar komt voor de buitenwacht als een verrassing. Hij vertrekt overigens niet helemaal bij K+N, maar zou na zijn afscheid als topman toetreden tot de raad van commissarissen van K+N, aldus het transportconcern.

Schenker

Stefan Paul begon zijn loopbaan bij K+N in 1990. Tussen 1997 en 2013 bekleedde hij leidinggevende posities bij een aantal andere expediteurs in onder meer Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, waaronder concurrent Schenker.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement