Belgische expeditiebedrijven SDK en DAS Logistics fuseren

Naxco Belgium

De Belgische expeditiebedrijven SDK (Sotramar & De Keyser) en DAS Logistics fuseren. Ze gaan samen verder onder de nieuwe naam Naxco Belgium.

Met deze fusie zet Naxco Belgium zich naar eigen zeggen in de markt als een internationale end-to-end logistieke partner voor lucht- en zeevracht. De nieuwe onderneming is onderdeel van Naxco Group. De twee bedrijven werken al jaren samen op het gebied van maritieme en luchtvracht expeditie.

Sven de Meester, die bijna drie jaar lang ceo is van De Keyser Thornton Group, is sinds december ook de ceo van Naxco Belgium. Het gefuseerde bedrijf werkt met een team van 42 medewerkers vanuit haar vestigingen in Antwerpen en Brucargo-Zaventem. Het bedrijf zal een gecombineerde jaaromzet van 35 miljoen euro hebben en werkt samen met een internationaal agentennetwerk dat de commerciële en operationele activiteiten ondersteunt.

De Naxco Group is een mondiale logistieke dienstverlener en biedt transport- en logistieke oplossingen aan. De groep ontstond in 1967 en heeft 24 filialen wereldwijd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Belgische expeditiebedrijven SDK en DAS Logistics fuseren | NT

Belgische expeditiebedrijven SDK en DAS Logistics fuseren

Naxco Belgium

De Belgische expeditiebedrijven SDK (Sotramar & De Keyser) en DAS Logistics fuseren. Ze gaan samen verder onder de nieuwe naam Naxco Belgium.

Met deze fusie zet Naxco Belgium zich naar eigen zeggen in de markt als een internationale end-to-end logistieke partner voor lucht- en zeevracht. De nieuwe onderneming is onderdeel van Naxco Group. De twee bedrijven werken al jaren samen op het gebied van maritieme en luchtvracht expeditie.

Sven de Meester, die bijna drie jaar lang ceo is van De Keyser Thornton Group, is sinds december ook de ceo van Naxco Belgium. Het gefuseerde bedrijf werkt met een team van 42 medewerkers vanuit haar vestigingen in Antwerpen en Brucargo-Zaventem. Het bedrijf zal een gecombineerde jaaromzet van 35 miljoen euro hebben en werkt samen met een internationaal agentennetwerk dat de commerciële en operationele activiteiten ondersteunt.

De Naxco Group is een mondiale logistieke dienstverlener en biedt transport- en logistieke oplossingen aan. De groep ontstond in 1967 en heeft 24 filialen wereldwijd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement