Nieuwe ceo logistiek dienstverlener CB

Linda van Zomeren

Vanaf 1 maart 2022 is Linda van Zomeren de nieuwe ceo van logistiek dienstverlener CB. Zij volgt Hans Willem Cortenraad op.

Linda van Zomeren (51) is op dit moment Directeur Groei bij PostNL en in die functie verantwoordelijk voor de opbouw van de PostNL-divisie actief in Food en Health. Eerder bekleedde zij directie- en managementfuncties binnen PostNL en TNT Post, onder meer in HR, Logistiek en Commercie. Zij startte haar loopbaan bij KPN, na haar studie Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

CB biedt integrale logistieke oplossingen voor de Media en Healthcare industrie. Daarnaast distribueert het bedrijf fysieke boeken en e-books, in de winkelstraat en online in Nederland en België. CB heeft 800 werknemers in dienst.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Nieuwe ceo logistiek dienstverlener CB | NT

Nieuwe ceo logistiek dienstverlener CB

Linda van Zomeren

Vanaf 1 maart 2022 is Linda van Zomeren de nieuwe ceo van logistiek dienstverlener CB. Zij volgt Hans Willem Cortenraad op.

Linda van Zomeren (51) is op dit moment Directeur Groei bij PostNL en in die functie verantwoordelijk voor de opbouw van de PostNL-divisie actief in Food en Health. Eerder bekleedde zij directie- en managementfuncties binnen PostNL en TNT Post, onder meer in HR, Logistiek en Commercie. Zij startte haar loopbaan bij KPN, na haar studie Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

CB biedt integrale logistieke oplossingen voor de Media en Healthcare industrie. Daarnaast distribueert het bedrijf fysieke boeken en e-books, in de winkelstraat en online in Nederland en België. CB heeft 800 werknemers in dienst.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement