Frits van Alem wordt nieuwe CFO Nedcargo

2022

Frits van Alem treedt per 1 januari 2022 in dienst als chief financial officer (cfo) bij Nedcargo Logistics Group.

Dat schrijft Nedcargo op zijn LinkedIn-pagina. De directie bestaat nu uit de cfo Frits van Alem, de ceo Jurgen Mook en de founders Roderick de la Houssaye en Diederik Antvelink. Van Alem is tot en met vandaag nog de Finance Director Netherlands van veevoerproducent ForFarmers.

Zelf schrijft Van Alem op zijn LinkedIn-pagina dat hij ‘heel veel zin heeft in de dingen die komen gaan. Terug naar de FMCG (Fast-moving consumer goods, red.) en Retail maar dan in een andere schakel van deze fantastische keten.’ Hij heeft van 2003 tot en met 2011 bij de accountants- en adviesorganisatie KPMG gewerkt. Daarna ging hij aan de slag bij Royal FrieslandCampina waar hij acht jaar lang verschillende financiële directiefuncties uitvoerde.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Frits van Alem wordt nieuwe CFO Nedcargo | NT

Frits van Alem wordt nieuwe CFO Nedcargo

2022

Frits van Alem treedt per 1 januari 2022 in dienst als chief financial officer (cfo) bij Nedcargo Logistics Group.

Dat schrijft Nedcargo op zijn LinkedIn-pagina. De directie bestaat nu uit de cfo Frits van Alem, de ceo Jurgen Mook en de founders Roderick de la Houssaye en Diederik Antvelink. Van Alem is tot en met vandaag nog de Finance Director Netherlands van veevoerproducent ForFarmers.

Zelf schrijft Van Alem op zijn LinkedIn-pagina dat hij ‘heel veel zin heeft in de dingen die komen gaan. Terug naar de FMCG (Fast-moving consumer goods, red.) en Retail maar dan in een andere schakel van deze fantastische keten.’ Hij heeft van 2003 tot en met 2011 bij de accountants- en adviesorganisatie KPMG gewerkt. Daarna ging hij aan de slag bij Royal FrieslandCampina waar hij acht jaar lang verschillende financiële directiefuncties uitvoerde.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement