Aandeelhouder Patrick Villevoije van de Tilburgse onderneming zocht een investeerder om, samen met het huidige management van Logistic Force, de verdere groei van de onderneming te begeleiden. ‘De deal is goedgekeurd door de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en met behulp van Marktlink Fusies en Overnames tot stand gekomen’, meldt het bedrijf in een toelichting. De transactieprijs wordt niet bekendgemaakt.

Logistic Force uit Tilburg is actief op het gebied van uitzenden, werving en selectie en bedrijfsopleidingen. Het uitzendbureau richt zich hierbij met name op personeel in de sector transport en logistiek. Logistic Force heeft 20 vestigingen, een jaaromzet van 75 miljoen euro en zet dagelijks zo’n 1500 uitzendkrachten aan het werk bij klanten in heel Nederland.

Jan Dijkmans van Marktlink Fusies en Overnames verwacht in algemene zin voor 2022 een continuering van de consolidatie op de uitzendmarkt: ‘Al meerdere jaren groeit het aantal overnames in deze sector. Na de reshuffle door de coronacrisis in 2020 en 2021, is het structurele arbeiderstekort in diverse sectoren verder vergroot. Wij denken daarom dat er opnieuw een stijging van het aantal overnames komt, waarbij HR-dienstverleners hun eigen talentpools gericht vergroten om opdrachtgevers van dienst te zijn.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement