De Franse logistieke dienstverlener heeft in november een nieuwe vestiging geopend in Almere (17.000 vierkante meter) en bereidt de opening van een nieuw magazijn in Venlo voor (9.000 vierkante meter), die in de komende weken operationeel moet zijn.

Geodis heeft nu bijna 220.000 vierkante meter aan magazijnen in Nederland, waaronder locaties in Venlo, Amsterdam, Almere en Rotterdam. Het concern werkt aan een logistiek centrum van 130.000 vierkante meter op het park Trade Port Noord bij Venlo, dat eind volgend jaar klaar moet zijn.

E-commerce

Door de snel groeiende e-commerce heeft het concern echter op kortere termijn al ruimte nodig. ‘Deze uitbreiding is nodig omdat door de pandemie veel van onze huidige klanten sneller zijn gegroeid dan verwacht maar ook om nieuwe klanten te kunnen verwelkomen’, zegt Mark van den Assem, Managing Director van Geodis in de Benelux.

Geodis is een dochteronderneming van het Franse spoorbedrijf SNCF. Het bedrijf noteerde in 2020 een omzet van 8,4 miljard euro en telt 170.000 medewerkers in 170 landen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement