Onderaannemer raakt omvangrijke pakjesopdracht DPD kwijt

Rechtspraak

Een langdurige zakelijke relatie betekent niet dat deze automatisch voor eeuwig en altijd is. Ook een partij die al jaren een ander bedrijf inhuurt voor een klus kan de samenwerking op korte termijn beëindigen. Dat blijkt uit een uitspraak in een rechtszaak tussen de grote Europese pakketdienst DPD en een van haar onderaannemers.

dpd bezorger

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Onderaannemer raakt omvangrijke pakjesopdracht DPD kwijt | NT

Onderaannemer raakt omvangrijke pakjesopdracht DPD kwijt

Rechtspraak

Een langdurige zakelijke relatie betekent niet dat deze automatisch voor eeuwig en altijd is. Ook een partij die al jaren een ander bedrijf inhuurt voor een klus kan de samenwerking op korte termijn beëindigen. Dat blijkt uit een uitspraak in een rechtszaak tussen de grote Europese pakketdienst DPD en een van haar onderaannemers.

dpd bezorger

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu