‘Verslogistiek moet vertragen om duurzaam te worden’

Agri & Food Logistiek Congres

Om het transport van versproducten te verduurzamen moet het vooral langzamer gaan. Met meer tijdspeling kunnen producten bijvoorbeeld met een andere modaliteit worden vervoerd of ladingen in het wegvervoer worden samengevoegd. Voor retailers en ook voor de consument moet dan wel transparant zijn waaróm een versproduct langer onderweg is.

Foto: NT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Verslogistiek moet vertragen om duurzaam te worden’ | NT

‘Verslogistiek moet vertragen om duurzaam te worden’

Agri & Food Logistiek Congres

Om het transport van versproducten te verduurzamen moet het vooral langzamer gaan. Met meer tijdspeling kunnen producten bijvoorbeeld met een andere modaliteit worden vervoerd of ladingen in het wegvervoer worden samengevoegd. Voor retailers en ook voor de consument moet dan wel transparant zijn waaróm een versproduct langer onderweg is.

Foto: NT

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu