Replay interview Cuno Vat van Neele-Vat tijdens Multimodaal 2022

Video

Cuno Vat is topman van het Rotterdamse familiebedrijf Neele-Vat Logistics. Deze expediteur kwam het laatste jaar herhaaldelijk in het nieuws door een aantal opmerkelijke overnames in de logistiek. Hij ging tijdens Multimodaal 2022 in gesprek met NT-journalist John Versleijen over hoe een Nederlands familiebedrijf toch kan overleven in de expeditiewereld, die steeds meer wordt gedomineerd door consolidaties. Kijk het interview hieronder terug.

Replay interview Cuno Vat van Neele-Vat tijdens Multimodaal 2022 | NT

Replay interview Cuno Vat van Neele-Vat tijdens Multimodaal 2022

Video

Cuno Vat is topman van het Rotterdamse familiebedrijf Neele-Vat Logistics. Deze expediteur kwam het laatste jaar herhaaldelijk in het nieuws door een aantal opmerkelijke overnames in de logistiek. Hij ging tijdens Multimodaal 2022 in gesprek met NT-journalist John Versleijen over hoe een Nederlands familiebedrijf toch kan overleven in de expeditiewereld, die steeds meer wordt gedomineerd door consolidaties. Kijk het interview hieronder terug.