Hellmann wist resultaat te verdubbelen in 2021

Beste jaar in 150-jarig bestaan

De Duitse expediteur Hellmann Worldwide Logistics zag vorig jaar de inkomsten stijgen van 2,5 miljard euro naar 4 miljard euro. De logistiek dienstverlener behaalde daarmee naar eigen zeggen de hoogste omzet in de 150-jarige geschiedenis van het familiebedrijf.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Hellmann wist resultaat te verdubbelen in 2021 | NT

Hellmann wist resultaat te verdubbelen in 2021

Beste jaar in 150-jarig bestaan

De Duitse expediteur Hellmann Worldwide Logistics zag vorig jaar de inkomsten stijgen van 2,5 miljard euro naar 4 miljard euro. De logistiek dienstverlener behaalde daarmee naar eigen zeggen de hoogste omzet in de 150-jarige geschiedenis van het familiebedrijf.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu