K+N profiteert weer van winstverdubbelaar containervaart

Halfjaarcijfers 2022

De lockdowns in China, de oorlog in de Oekraïne, hoge energieprijzen en de groeiende onzekerheid in de wereldhandel hebben nog geen vat op de resultaten van Kuehne + Nagel (K+N) gekregen. Zo zag de Zwitserse expeditie-gigant de nettowinst over de eerste halfjaar meer dan verdubbelen (+113%) naar 1,31 miljard euro.

Foto: Kuhne + Nagel

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

K+N profiteert weer van winstverdubbelaar containervaart | NT

K+N profiteert weer van winstverdubbelaar containervaart

Halfjaarcijfers 2022

De lockdowns in China, de oorlog in de Oekraïne, hoge energieprijzen en de groeiende onzekerheid in de wereldhandel hebben nog geen vat op de resultaten van Kuehne + Nagel (K+N) gekregen. Zo zag de Zwitserse expeditie-gigant de nettowinst over de eerste halfjaar meer dan verdubbelen (+113%) naar 1,31 miljard euro.

Foto: Kuhne + Nagel

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu