Het gaat om de activiteiten in twee koelhuizen (FPL 1 en FPL 4). Alle klanten van deze locaties en de circa veertig medewerkers die hier worden ingezet gaan mee over, meldt KLG. Ook de activiteiten op het gebied van transport, expeditie en douane worden overgenomen.

FPL is onderdeel van de Olympic Food Group van Lennart van den Heuvel, dat ook de handelsbedrijven Olympic Fruit, Hoofdman-Roodzant en Freshpride omvat. FPL blijft in de twee andere loodsen (FPL 2 en FPL 3) voor deze bedrijven wel de logistiek verzorgen.

Kivits Logistics Group heeft zo’n 600 werknemers in dienst en beschikt over een vijftiental koelhuizen in de Benelux. Ook heeft de groep een transporttak met zo’n 150 koelwagens.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement