Winstgroei Geodis bijna geheel voor rekening zee-en luchtvracht

expeditie

De Franse expediteur Geodis heeft het eerste halfjaar afgesloten met een stevige winstsprong. Het resultaat voor belastingen (ebit) kwam uit op 309 miljoen euro op een totale omzet van 6,7 miljard euro. Daarmee zag het dochterbedrijf van de Franse Spoorwegen (SNCF) de winst toenemen met 52% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. De totale inkomsten stegen met 34%.

210831 GEODIS' Freighther, luchtvracht

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Winstgroei Geodis bijna geheel voor rekening zee-en luchtvracht | NT

Winstgroei Geodis bijna geheel voor rekening zee-en luchtvracht

expeditie

De Franse expediteur Geodis heeft het eerste halfjaar afgesloten met een stevige winstsprong. Het resultaat voor belastingen (ebit) kwam uit op 309 miljoen euro op een totale omzet van 6,7 miljard euro. Daarmee zag het dochterbedrijf van de Franse Spoorwegen (SNCF) de winst toenemen met 52% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. De totale inkomsten stegen met 34%.

210831 GEODIS' Freighther, luchtvracht

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu