‘Flitsbezorgers verslikten zich in de verwachte groei’

Retail-logistiek

Ze kwamen als paddenstoelen uit de grond. Opeens waren ze er in iedere grote stad: flitsbezorgers. Na Gorillas volgden Flink, Getir en Zapp. Maar een jaar na hun intrede lijkt de klad er al in te zitten. Consumenten bestellen minder en Gorillas trok zich zelfs terug uit zes steden.

Gorillas_Rider_3, fietsbezorger

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

‘Flitsbezorgers verslikten zich in de verwachte groei’ | NT

‘Flitsbezorgers verslikten zich in de verwachte groei’

Retail-logistiek

Ze kwamen als paddenstoelen uit de grond. Opeens waren ze er in iedere grote stad: flitsbezorgers. Na Gorillas volgden Flink, Getir en Zapp. Maar een jaar na hun intrede lijkt de klad er al in te zitten. Consumenten bestellen minder en Gorillas trok zich zelfs terug uit zes steden.

Gorillas_Rider_3, fietsbezorger

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu