Denemarken en België sluiten overeenkomst over CO2-transport

CCS

Denemarken en België hebben een specifieke overeenkomst gesloten die het mogelijk maakt CO2 tussen beide landen te transporteren, dit met het oog op permanente geologische opslag. Het zijn de eerste landen ter wereld die een dergelijke bilaterale regeling aangaan.

Foto: AF-KLM

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Denemarken en België sluiten overeenkomst over CO2-transport | NT

Denemarken en België sluiten overeenkomst over CO2-transport

CCS

Denemarken en België hebben een specifieke overeenkomst gesloten die het mogelijk maakt CO2 tussen beide landen te transporteren, dit met het oog op permanente geologische opslag. Het zijn de eerste landen ter wereld die een dergelijke bilaterale regeling aangaan.

Foto: AF-KLM

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu