De voordracht voor de herbenoeming is gedaan door het bestuur van TLN en is goedgekeurd door de ledenraad van de vereniging. ‘In de afgelopen jaren heeft Elisabeth Post bewezen dat ze voldoet aan alle criteria die passen bij de rol van bestuursvoorzitter’, stelt vicevoorzitter van TLN Frans Zuidgeest. ‘Post heeft zowel op bestuurlijk niveau als in de media TLN en de sector op een uitstekende manier vertegenwoordigd.’

‘Onder haar voorzitterschap heeft TLN ook een uitgebreid strategietraject doorlopen’, vervolgt Zuidgeest. ‘Bovendien wordt de samenwerking met en binnen het bestuur en de vereniging als zeer prettig ervaren. Voor het bestuur was het daarom een logische stap om haar aan de ledenraad voor te dragen voor een herbenoeming.’

Post is bestuursvoorzitter sinds 2019, toen ze Arthur van Dijk opvolgde. Daarvoor werkte ze 25 jaar in de politiek, waarvan de laatste tien jaar als gedeputeerde van de provincie Noord-Holland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement