Kubota en Broekman openen nieuwe locatie in Weert

Machinefabrikant

Het Rotterdamse Broekman Logistics en machinefabrikant Kubota uit Japan hebben een nieuw distributiecentrum in Weert geopend. Het gaat om een magazijn van 62.000 vierkante meter waar Broekman de opslag, eindassemblage en uitgaande logistiek voor Kubota gaat uitvoeren.

Machineassemblage voor Kubota in Born. Broekman Logistics.
Foto: Broekman Logistics

De Japanse ambassadeur in Nederland was samen met een delegatie van Kubota en Broekman aanwezig bij de opening op vrijdag 14 april.  Broekman werkt sinds 2006 samen met de Japanners. Sinds 2008 gebeurt dit vanuit een locatie in Born, de samenwerking wordt nu voorgezet vanuit de nieuwe locatie in Weert.

Limburg

Kubota is een fabrikant van landbouw- en bouwmachines, terreinverzorgingsapparatuur en industriële motoren. Het bedrijf heeft ruim 120 vestigingen wereldwijd en er zijn meer dan 43.000 werknemers in dienst. In 2021 boekte Kubota een omzet van 20 miljard dollar.

Met het nieuwe warehouse in Weert vergoot Broekman zijn aanwezigheid in Limburg. De logistiek dienstverlener heeft nu vestigingen in Venlo, Born en Weert. In de Limburgse vestigingen van Broekman Logistics worden eindmontage- en fabricagewerkzaamheden voor klanten uitgevoerd in de sectoren heavy machinery en specialty chemicals. Wereldwijd heeft Broekman meer dan 40 vestigingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Kubota en Broekman openen nieuwe locatie in Weert | NT

Kubota en Broekman openen nieuwe locatie in Weert

Machinefabrikant

Het Rotterdamse Broekman Logistics en machinefabrikant Kubota uit Japan hebben een nieuw distributiecentrum in Weert geopend. Het gaat om een magazijn van 62.000 vierkante meter waar Broekman de opslag, eindassemblage en uitgaande logistiek voor Kubota gaat uitvoeren.

Machineassemblage voor Kubota in Born. Broekman Logistics.
Foto: Broekman Logistics

De Japanse ambassadeur in Nederland was samen met een delegatie van Kubota en Broekman aanwezig bij de opening op vrijdag 14 april.  Broekman werkt sinds 2006 samen met de Japanners. Sinds 2008 gebeurt dit vanuit een locatie in Born, de samenwerking wordt nu voorgezet vanuit de nieuwe locatie in Weert.

Limburg

Kubota is een fabrikant van landbouw- en bouwmachines, terreinverzorgingsapparatuur en industriële motoren. Het bedrijf heeft ruim 120 vestigingen wereldwijd en er zijn meer dan 43.000 werknemers in dienst. In 2021 boekte Kubota een omzet van 20 miljard dollar.

Met het nieuwe warehouse in Weert vergoot Broekman zijn aanwezigheid in Limburg. De logistiek dienstverlener heeft nu vestigingen in Venlo, Born en Weert. In de Limburgse vestigingen van Broekman Logistics worden eindmontage- en fabricagewerkzaamheden voor klanten uitgevoerd in de sectoren heavy machinery en specialty chemicals. Wereldwijd heeft Broekman meer dan 40 vestigingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement