Omzet DSV krijgt flinke klap door dalende tarieven en volumes

43% minder in zee- en luchtvracht

Ook de Deense expeditiegigant DSV bespeurt de tegenwind die momenteel waait in het mondiale zee-en luchtvrachtvervoer. Zo nam de omzet bij het bedrijf met een derde af over het eerste kwartaal naar 5,4 miljard euro en slonk het resultaat voor belastingen met bijna een kwart miljard euro (-25%) naar 630 miljoen euro.

Foto: Trygve Finkelsen / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Omzet DSV krijgt flinke klap door dalende tarieven en volumes | NT

Omzet DSV krijgt flinke klap door dalende tarieven en volumes

43% minder in zee- en luchtvracht

Ook de Deense expeditiegigant DSV bespeurt de tegenwind die momenteel waait in het mondiale zee-en luchtvrachtvervoer. Zo nam de omzet bij het bedrijf met een derde af over het eerste kwartaal naar 5,4 miljard euro en slonk het resultaat voor belastingen met bijna een kwart miljard euro (-25%) naar 630 miljoen euro.

Foto: Trygve Finkelsen / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu