Lagere kwartaalwinst en verhoogde politieke onrust voor Bpost

Wel lagere winst

Tijdens het eerste kwartaal van 2023 steeg de omzet van Bpost met 1%, naar 1,05 miljard euro. De publicatie van de kwartaalresultaten verzeilde wel in de achtergrond door nieuwe onthullingen over onregelmatigheden bij de toekenning van het Belgische overheidscontract voor de krantenbedeling.

Foto: Werner Lerooy / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Lagere kwartaalwinst en verhoogde politieke onrust voor Bpost | NT

Lagere kwartaalwinst en verhoogde politieke onrust voor Bpost

Wel lagere winst

Tijdens het eerste kwartaal van 2023 steeg de omzet van Bpost met 1%, naar 1,05 miljard euro. De publicatie van de kwartaalresultaten verzeilde wel in de achtergrond door nieuwe onthullingen over onregelmatigheden bij de toekenning van het Belgische overheidscontract voor de krantenbedeling.

Foto: Werner Lerooy / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu