Data uit zeehavens nu makkelijker beschikbaar voor Venlose logistiek

TRANSPORT LOGISTIK MÜNCHEN

Bijna alle standhouders die je spreekt tijdens de beurs Transport Logistic in München zijn het erover eens: het drukbezochte evenement is vooral een netwerkbijeenkomst. Echte deals worden niet gesloten, maar zaadjes worden wel geplant. Dat neemt niet weg dat sommige partijen ervoor kiezen een samenwerking te bekrachtigen op de beursvloer. Een voorbeeld hiervan was het convenant dat Portbase, het digitale havencommunity-systeem, sloot met Supply Chain Valley. Dat is een community van ongeveer 400 bedrijven die zich sterk maakt voor de belangen van logistieke ondernemingen in de regio Venlo en de Duitse steden Mönchengladbach en Viersen.

Donald Baan (l) en Peter Pardoel (r). Foto: Mels Dees

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Data uit zeehavens nu makkelijker beschikbaar voor Venlose logistiek | NT

Data uit zeehavens nu makkelijker beschikbaar voor Venlose logistiek

TRANSPORT LOGISTIK MÜNCHEN

Bijna alle standhouders die je spreekt tijdens de beurs Transport Logistic in München zijn het erover eens: het drukbezochte evenement is vooral een netwerkbijeenkomst. Echte deals worden niet gesloten, maar zaadjes worden wel geplant. Dat neemt niet weg dat sommige partijen ervoor kiezen een samenwerking te bekrachtigen op de beursvloer. Een voorbeeld hiervan was het convenant dat Portbase, het digitale havencommunity-systeem, sloot met Supply Chain Valley. Dat is een community van ongeveer 400 bedrijven die zich sterk maakt voor de belangen van logistieke ondernemingen in de regio Venlo en de Duitse steden Mönchengladbach en Viersen.

Donald Baan (l) en Peter Pardoel (r). Foto: Mels Dees

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu