AI timmert aan de weg in logistiek

hype-fase voorbij

Artificial Intelligence: ook in de logistiek worden er miljarden in gepompt. De wetenschap durft nu officieel te stellen dat AI geen hype meer is, maar een realiteit waarmee Jan met de pet zijn voordeel kan doen. Daarbij klinkt de waarschuwing, dat er wel een nieuwe mindset van de mens zelf voor nodig is om ten volle van al die kunstmatige intelligentie te profiteren.

Een AI-aangedreven robot haalt zonder zweten een container leeg; zevenhonderd dozen per uur. Foto: Shutterstok

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

AI timmert aan de weg in logistiek | NT

AI timmert aan de weg in logistiek

hype-fase voorbij

Artificial Intelligence: ook in de logistiek worden er miljarden in gepompt. De wetenschap durft nu officieel te stellen dat AI geen hype meer is, maar een realiteit waarmee Jan met de pet zijn voordeel kan doen. Daarbij klinkt de waarschuwing, dat er wel een nieuwe mindset van de mens zelf voor nodig is om ten volle van al die kunstmatige intelligentie te profiteren.

Een AI-aangedreven robot haalt zonder zweten een container leeg; zevenhonderd dozen per uur. Foto: Shutterstok

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu