Bpost verwacht dit jaar een derde minder winst

Door wegvallen staatssteun

Het Belgische distributiebedrijf Bpost verwacht dit jaar een operationele winst van 165 tot 185 miljoen euro te behalen, een derde minder dan vorig jaar. Dat heeft vooral te maken met het wegvallen van de omstreden overheidssteun voor de verdelen van kranten en tijdschriften.

Foto: Werner Lerooy, Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Bpost verwacht dit jaar een derde minder winst | NT

Bpost verwacht dit jaar een derde minder winst

Door wegvallen staatssteun

Het Belgische distributiebedrijf Bpost verwacht dit jaar een operationele winst van 165 tot 185 miljoen euro te behalen, een derde minder dan vorig jaar. Dat heeft vooral te maken met het wegvallen van de omstreden overheidssteun voor de verdelen van kranten en tijdschriften.

Foto: Werner Lerooy, Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu