ACN hoopt dit voorjaar op ‘witte rook’ rond vrachtpool

Nieuwjaarsreceptie

De Nederlandse luchtvrachtkoepel ACN spreekt de ‘nadrukkelijke hoop uit’ dat er over enkele maanden ‘witte rook te zien zal zijn’ voor een quotum aan vrachtvluchten op Schiphol. Dat zei voorzitter Ivo Aris van de belangenorganisatie tijdens de nieuwjaarsreceptie van ACN.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

ACN hoopt dit voorjaar op ‘witte rook’ rond vrachtpool | NT

ACN hoopt dit voorjaar op ‘witte rook’ rond vrachtpool

Nieuwjaarsreceptie

De Nederlandse luchtvrachtkoepel ACN spreekt de ‘nadrukkelijke hoop uit’ dat er over enkele maanden ‘witte rook te zien zal zijn’ voor een quotum aan vrachtvluchten op Schiphol. Dat zei voorzitter Ivo Aris van de belangenorganisatie tijdens de nieuwjaarsreceptie van ACN.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu