Lufthansa Cargo voert capaciteit op in zomerseizoen

Bestemmingen

Lufthansa Cargo gaat over het komend zomerseizoen (31 maart) 10% meer vrachtcapaciteit aan het eigen netwerk toevoegen. Extra ruimte en meer vrachtvluchten komen er vooral op bestemmingen tussen Europa en Azië, stelt de vrachtmaatschappij bij de presentatie van het nieuwe rooster.

Onder meer komen er twee extra vrachtvluchten (MD11F’s) per week bij op de route Frankfurt – Tokio-Narita, naast de bestaande dagelijkse vluchten op de Japanse hoofdstad. De nieuwe vluchten (160 ton extra capaciteit in de week) worden uitgevoerd met een tussenstop op het Russische Novosibirsk.

Osaka

Behalve de uitbreiding op de luchthaven van Tokio-Narita gaat Lufthansa met de MD11F het aantal vrachtvluchten op de Japanse havenstad Osaka van twee naar drie vluchten in de week uitbouwen. Daarbij wordt op de terugweg een tussenstop in Seoul-Incheon ingelast.

Zuid-Korea wordt in totaal negen keer in de week bediend in het nieuwe zomerrooster van Lufthansa Cargo, terwijl Hongkong een dagelijkse vrachtverbinding (ook met MD11F’s) krijgt met Frankfurt Airport.

Lufthansa Cargo voert capaciteit op in zomerseizoen | NT

Lufthansa Cargo voert capaciteit op in zomerseizoen

Bestemmingen

Lufthansa Cargo gaat over het komend zomerseizoen (31 maart) 10% meer vrachtcapaciteit aan het eigen netwerk toevoegen. Extra ruimte en meer vrachtvluchten komen er vooral op bestemmingen tussen Europa en Azië, stelt de vrachtmaatschappij bij de presentatie van het nieuwe rooster.

Onder meer komen er twee extra vrachtvluchten (MD11F’s) per week bij op de route Frankfurt – Tokio-Narita, naast de bestaande dagelijkse vluchten op de Japanse hoofdstad. De nieuwe vluchten (160 ton extra capaciteit in de week) worden uitgevoerd met een tussenstop op het Russische Novosibirsk.

Osaka

Behalve de uitbreiding op de luchthaven van Tokio-Narita gaat Lufthansa met de MD11F het aantal vrachtvluchten op de Japanse havenstad Osaka van twee naar drie vluchten in de week uitbouwen. Daarbij wordt op de terugweg een tussenstop in Seoul-Incheon ingelast.

Zuid-Korea wordt in totaal negen keer in de week bediend in het nieuwe zomerrooster van Lufthansa Cargo, terwijl Hongkong een dagelijkse vrachtverbinding (ook met MD11F’s) krijgt met Frankfurt Airport.