Schiphol zag sinds 2017 ruim een vijfde vrachtvluchten verdwijnen

Luchtvracht

Schiphol heeft over de laatste twee jaar ruim een vijfde van zijn vrachtvluchten verloren. Dat blijkt uit een vergelijking van de vervoerscijfers over de eerste tien maanden van 2017 met de meeste recente transportgegevens over dezelfde periode dit jaar.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Schiphol zag sinds 2017 ruim een vijfde vrachtvluchten verdwijnen | NT

Schiphol zag sinds 2017 ruim een vijfde vrachtvluchten verdwijnen

Luchtvracht

Schiphol heeft over de laatste twee jaar ruim een vijfde van zijn vrachtvluchten verloren. Dat blijkt uit een vergelijking van de vervoerscijfers over de eerste tien maanden van 2017 met de meeste recente transportgegevens over dezelfde periode dit jaar.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu