Vrachtcijfers Schiphol blijven slecht: 1700 vluchten verdwenen

neergang

Schiphol zag het vrachtvolume over de maand november met 5,4% dalen naar 136.000 ton. Over het lopende kalenderjaar nam het totale vrachtvolume op de luchthaven af met 8,5% naar 1,44 miljoen ton. Dat blijkt uit de laatste vervoerscijfers van de Schiphol Group.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Vrachtcijfers Schiphol blijven slecht: 1700 vluchten verdwenen | NT

Vrachtcijfers Schiphol blijven slecht: 1700 vluchten verdwenen

neergang

Schiphol zag het vrachtvolume over de maand november met 5,4% dalen naar 136.000 ton. Over het lopende kalenderjaar nam het totale vrachtvolume op de luchthaven af met 8,5% naar 1,44 miljoen ton. Dat blijkt uit de laatste vervoerscijfers van de Schiphol Group.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu